Een kerstpakket versturen regel je online

Nog maar een paar maanden en we zitten alweer midden in de winter. En dan staat kerst voor de deur. Het is dan gebruikelijk om je medewerkers een kerstattentie personeel te geven en je klanten en zakenrelaties een kleinigheidje. Maar wat nu als je dat pas zo rond november gaat regelen? Dan is de kans groot dat je nog maar weinig keuze hebt. En dat zou zonde zijn. Door je planning goed in de gaten te houden en nu alvast een selectie te maken van verschillende kerstattenties, kun je de grote kerstdrukte voor blijven. Je hoeft er niet eens de deur voor uit. Je bestelt je kerstcadeautjes voor je personeel, zakenrelaties en klanten gewoon online! Wil je helemaal geen rompslomp? Dan kun je een kerstpakket versturen laten door de webshop.

Een kerstpakket versturen is wel zo gemakkelijk

Heb je klanten in alle uithoeken van het land? Dan is het persoonlijk langsbrengen van een kerstattentie niet zo gemakkelijk. Het kan natuurlijk zijn dat je net bij al je klanten een afspraak hebt, maar die kans is maar klein. Je kunt een kerstpakket versturen dat gewoon door de brievenbus kan. Een kerstpakket versturen kun je zelf regelen, de pakketten worden dan bij jouw bedrijf geleverd. Maar je kunt het ook gemakkelijk uitbesteden. Dan doe je de bestelling online, je levert de adressen en de bijbehorende boodschap aan en je hoeft er verder niet meer over na te denken.

Wat kies je als kerstpakket?

Is het belangrijk dat het kerstpakket door de brievenbus past? Dan kijk je op de site bij de brievenbuspakketten. Dat is wel zo gemakkelijk. Je ziet dan precies wat er in een pakket zit en wat het gewicht is. Het zelf samenstellen van een brievenbuspakket kan natuurlijk ook, maar waarom zou je? Er zijn veel verschillende kant-en-klare brievenbuspakketten beschikbaar. Door je logo en een kerstwens toe te voegen wordt het alsnog een persoonlijk pakket!

Ik heb geen ruimte om alle pakketten op te slaan

Er zullen maar weinig bedrijven de mogelijkheid hebben om in de komende 4 maanden alle kerstpakketten voor het personeel, zakenrelaties en klanten op te slaan. Ook hier is aan gedacht. Wanneer je nu bestelt heb je de ruimste keuze en kan er een vinkje achter "kerstpakketten bestellen". Je hoeft er echter geen moeite voor te doen om ruimte vrij te maken in je bedrijf. De pakketten, attenties en cadeautjes worden pas na 6 december 2021 uitgeleverd. Je kunt de attenties dan direct overhandigen aan je medewerkers, zakenrelaties en klanten!

Geef een reactie